Taiteilijalle

 

POHJAPIIRUSTUS:Kulttuuribingo pohjapiirros + mitat

TILA:

Lattiapinta-ala noin 75 m2. Tilassa on etuosassa yksi ovi ja ikkuna, seinämateriaali betonia, lattiaa peittää sinertävä muovinen lattiamatto. Töiden ja pakkausmateriaalien säilyttämiseen löytyy pieni varastotila näyttelyn ajaksi. Pyrimme maalaamaan ja paikkaamaan tilan seiniä rahatilanteemme mukaan.

Bingo on työtila, galleria, kohtaamispaikka, kulttuuriolohuone ja vapaa tila keskellä kaupunkia.  Työryhmillä ja yhteisöillä on mahdollisuus järjestää Bingolla erilaisia tapahtumia, työpajoja ja konsertteja. Tapahtumia järjestetään yhtäaikaa näyttelyiden kanssa. Joidenkin tapahtumien ajaksi paras vaihtoehto on siirtää teokset pois juhlijoiden tieltä. Näyttelysi aikana olevista tapahtumista ilmoitamme hyvissä ajoin niin voimme sopia kuinka teosten siirto käytännössä toteutetaan. Bingo on avoinna arkisin klo 12-18 ja tapahtumien mukaan myös viikonloppuisin.

VERKKOYHTEYS JA ÄÄNENTOISTO:

Bingolla on käytössä langaton netti. Paikalta löytyy myös äänentoistojärjestelmä. Musiikin toistoon tarvittavat laitteet (mp3-, cd-, vinyylisoittimet yms.) täytyy tuoda itse.

NÄYTTELYTILAN VARUSTEET:

Bingolta löytyy perustyökalut; vasara, vatupassi, kittiä ja valkoista seinämaalia.

Näyttelyyn tulee itse hankkia muut tarvittavat ripustustarvikkeet. Jos tarvitset jotain muuta erityistä kannattaa asiasta olla yhteydessä etukäteen meihin.

VALAISTUS:

Bingon valaisimina toimivat loisteputket, jotka kattavat koko näyttelytilan. Tilasta löytyy kohdevalaisimia, joita on mahdollista käyttää näyttelyn aikana.

OHJEITA NÄYTTELYN PYSTYTTÄMISEEN:

Irtonaisia lamppuja saa siirrellä tahtonsa mukaan. Bingon seiniä on mahdollista maalata ja sermien paikkoja on mahdollista vaihdella. Sovi tilaan tehtävistä muutoksista ennen näyttelyä Bingon työntekijän kanssa. Poistumistiemerkkien tulee olla näkyvissä ja poistumisteiden vapaana.

Oma vieraskirja kannattaa olla mukana näyttelyssä!

NÄYTTELYAIKA, NÄYTTELYN PYSTYTTÄMINEN JA PURKAMINEN:

Näyttelyaika on neljä viikkoa. Avajaisia vietetään pääsääntöisesti näyttelyn avautumista edeltävänä iltana. Pystyttämään pääset kaksi arkipäivää ennen näyttelyn avautumista (ma-ti) Näyttelyn voi purkaa päättävänä perjantaina tai seuraavan viikon maanantaina. Pystytys ja purkaminen tapahtuu aukioloaikojen puitteissa ja on taiteilijan / näyttelyn järjestäjän vastuulla. Jos tarvitset apua näyttelyn pystyttämiseen Bingon puolesta, kerro tästä meille etukäteen. Näyttelytilan vuokra on 150 € ja se on maksettava etukäteen.

Bingo ei osallistu töiden postituksiin / lähettämiseen rahallisesti.

Bingo ei vakuuta teoksia, joten näyttelytilan teokset tulee taiteilijan vakuuttaa itse.

Vastuu näyttelyteosten turvallisuudesta kuljetusten aikana on taiteilijalla.

Taiteilija / näyttelyn järjestäjä sitoutuu palauttamaan tilan samassa kunnossa kuin se oli näyttelyä ripustettaessa. Jos tilan seiniä on maalattu, ne on maalattava uudelleen valkoiseksi tai maksettava maalausmaksu.

AVAJAISJÄRJESTELYT:

Näyttelyn yhteydessä on suositeltavaa järjestää avajaiset. Musiikkiesitykset ovat sallittuja kello 16 jälkeen. Tilassa on keittiö sekä pöytiä tarjoilua varten. Avajaisjärjestelyistä täytyy neuvotella etukäteen Bingon työntekijän kanssa ja sopia mahdollisesta äänentoistosta ja musiikista. Eli jos avajaisiin on tulossa esiintyjä tai muuta ohjelmaa, mainitse asiasta hyvissä ajoin.

TIEDUSTELUT:

Galleriaa koskevat tiedustelut: oulunbingo@gmail.com

TIEDOTTAMINEN:

Juliste:

Näyttelystä on suotavaa tehdä juliste. Bingon toimesta voimme tulostaa 10-20 kpl A3-kokoisia julisteita sillä ehdolla, että julisteeseen liitetään Bingon ja kulloisenkin yhteistyökumppanin logo. Logot saat pyytämällä ne osoitteesta oulunbingo@gmail.com. Laita juliste ja tiedot viimeistään kahta viikkoa ennen avajaisia osoitteeseen oulunbingo@gmail.com

Kirjaston infonäytöt:

Mainonta on mahdollista myös kirjaston infotauluissa. Tiedosto: vaaka, 1920x1080px, JPG tai PNG. Toimitus suoraan osoitteeseen lehtisali.kirjasto@ouka.fi

Facebook-tapahtuma:

Näyttelystä tehdään Facebook-tapahtuma Bingon julkisen ryhmän alle. Toimita kuva sekä tiedoteteksti niin me teemme loput.

Lehdistötiedote:

Bingo toimittaa tiedotteen paikallisiin lehtiin ja sähköisiin tiedotusvälineisiin.

Advertisements

2 thoughts on “Taiteilijalle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s