Kulttuuribingo?

 

Kulttuuribingo on vapaa kaupunkitila, jonka sisältä löytyy taiteilijoiden ja muusikoiden työskentelytiloja sekä galleria ja vapaa kulttuuriolohuone. Kulttuuribingon tilaa ylläpitää Kulttuuriyhdistys Kulttuuribingo ry johon kuuluu noin 26 tilaa vuokraavaa jäsentä. Galleriassa/kulttuuriolohuoneessa on avoin toimistotila, kulttuurikauppa sekä olohuone,  jossa on sohvia sekä lehtiä ja jossa ihmisillä mahdollisuus keskustella ja vaihtaa ideoita. Samassa tilassa kuka tahansa voi myös järjestää tapahtumia, työpajoja ja konsertteja myös Kulttuuribingon aukioloaikojen ulkopuolella. Monenlaista toimintaa on siis paljon ja poikkeamme normaalista galleriasta aika roimasti.

 

Kulttuuribingon toimintaa tukevat Suomen Kulttuurirahasto, Koneen Säätiö, Oulun Järjestöyhdistys ja Oulun kaupunki.


 

 


 

BINGO_LOGO

Mäkelininkatu 29

90100 Oulu

044 3314293
Advertisements

4 thoughts on “Kulttuuribingo?

  1. Hei,

    saisikohan näihin sivuihin vähän enemmän eloa (viimeiset kirjoitukset olivat kai elokuulta)? Olisi kiva, että täällä tiedotettaisiin teidän järkkäämistä tapahtumista (ja muuten vain kuulumisista) tms. Jos olisi lisää tietoa, se houkuttelisi varmasti ihmisiä käymään Kulttuuribingossa enemmän.

    1. Hei! ja kiitos viestistäsi. Eloa on tulossa lähiaikoina lisää kunhan loppukesän häppeningit sulavat reporttaasimuotoon. Mm. japanilaista nykytaidetta, räppi-iltaa ja ambient jameja tullaan käsittelemään. Pieni hiljaiselo liittyy siihen että Kulttuuribingosta puuhaillaan parhaillaan yhdistystä ja duunailu on painottunut siis taustarakenteisiin 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s