Ränni-gallerian näyttelyhaku 2023

Juliste: Teri Tsokkinen

Ränni-gallerian näyttelyhaku on auki! Lähetä hakemus aiheotsikolla “RÄNNI 2023” sähköpostiin oulunbingo ( at ) gmail.com 10.6.2023 klo 23:59 mennessä.

Ränni-galleria on Oulun rautatieaseman alikulkutunnelissa sijaitseva taidetila, joka on peilipaloilla vuorattu 244cm syvä, 343cm leveä ja 312cm korkea tila. Vuosien mittaan tilassa on nähty monenlaista taidetta, kuten installaatioita, käsityötaidetta ja performatiivisia teoksia. Toivomme näyttelyhakemuksia kaikilta taiteenlajeilta. Etsimme näyttelyitä, joissa otetaan huomioon Rännin tilan erityisyys.

Liitä hakemukseen perustiedot (nimi, puhelinnumero, sähköposti), vapaamuotoinen kuvaus taiteellisesta taustastasi, kuvaus näyttelyideasta, toive näyttelyajasta, sekä muutamia kuvia olemassa olevista teoksista tai suunnitelma näyttelyyn tulevista teoksista. Lähetä hakemus yhtenäisenä pdf-tiedostona. Näyttelytila on ilmainen. Näyttelyn järjestävä taiteilija vastaa näyttelyn pystytyksestä ja ylläpidosta näyttelyajan. Taiteilija vastaa teosten vakuutuksesta. Bingo tarjoaa apua näyttelyn tiedottamiseen. Haettavina näyttelyaikoina on heinä-joulukuu. Valituille näyttelynpitäjille ilmoitamme kesäkuussa.

Ränni on Kulttuuriyhdistys Kulttuuribingo ry:n ja Oulun taidemuseon yhteistyössä ylläpitämä taidetila Oulun rautatieaseman alikulkutunnelissa. Ränni on toiminut matalankynnyksen taidetilana vuodesta 2015 saakka. Sen toimintaa pyörittää vapaaehtoiset Kulttuuribingon taiteilijat.

Lisätiedot:
oulunbingo (at) gmail.com
https://kulttuuribingo.wordpress.com/ranni/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s