Taidenäyttely: Buffering

Teos: Meri Kinnunen Juliste: Teri Tsokkinen

Taidenäyttely: Buffering

Buffering-taidenäyttely 5.8.-28.8.2022, Pikisaarentie 15, B1-ovi.

Avoinna: ma-pe 11-17, la-su 12-16

Näyttelyn avajaiset: pe 5.8. klo. 18:00

Kulttuuribingo ry:n kuratoima Buffering-taidenäyttely on esillä 5.8.-28.8.2022 ma-pe 11-17, la-su 12-16 Oulun Pikisaaressa (Pikisaarentie 15). Taiteen lisäksi näyttely tarjoaa katsojille viikottain vaihtuvia työpajoja, joissa pääsee kokeilemaan näyttelyn taiteilijoiden tekniikoita tanssista dreijaukseen itse taiteilijan ohjaamana.

Yhteisnäyttely esittelee 14 taiteilijaa, jotka lähestyvät näyttelyn teemaa monipuolisin tekniikoin. Taidenäyttelyn teema on lähtenyt sanasta buffering, joka tarkoittaa datan varastoimista muistiin. Vaikka buffering pitää tiedon välitilassa, se sisältää valmiuden asioiden toteutumiselle tiettyjen olosuhteiden vallitessa. Mitkä asiat jäävät odottamaan toteutumista ja millaisissa tilanteissa ne toteutuisivat? Mielikin käsittelee asioita viiveellä. Kaikkea tietoa ei voi prosessoida yhtä aikaa ja kuormitus vaikeuttaa tiedon käsittelyä. Osan tiedosta voi sulkea tarkoituksella pois. Mitä dataa taiteilija jakaa taiteellaan ja mikä jää muistiin tulkitsematta?

Taidenäyttelyyn ja työpajoihin on vapaa pääsy. Työpajojen aikataulut julkaistaan Kulttuuribingo ry:n Facebook- ja verkkosivuilla.

Buffering-yhteisnäyttelyn taiteilijat ovat: Jussi Alaraasakka, Janne Erkkilä, Mau Järvinen, Vilma Kallunki, Jenna Kauppi, Meri Kinnunen, Maria Laakkonen, Anne Linna, Vilma Mankonen, Anna-Mari Nousiainen, Oona Pennanen, Tino Rautiainen, Mari Riikonen ja Vilma Viita.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s