Veeran Verstas

Veeran Verstaan taidenäyttely Bingolla 8. – 17.3.2017.

16997692_1579620332053182_2361396459963507836_n
Avajaiset tiistaina 7.3.2017 klo 19-21.

Taidetyöpaja Veeran Verstas toimii kuuden kuukauden jaksoissa. Jakson päätteeksi järjestettävässä näyttelyssä ovat esillä valmiit teokset. Taidenäyttely kertoo ja näyttää, mitä verstaalla tehdään, näyttely avaa ja antaa verstaan taiteen teon kokemukset yleisölle.

Veeran Verstaalla eri taiteen aloja opettaa alansa ammattilainen. Taiteen tekijä näkee keskeneräisyydessä, myös nuoressa, mahdollisuudet. Tämä kyky nähdä koskettaa nuoren elämää. Oppimiskokemukset ja taideteokset luovat ja rakentavat tietoa itsestä, toisesta, meistä kaikista.

Oivalluksen mielentilan kehittäminen tapahtuu käsissä ja kehossa tekemisen avulla. Työskentely taiteilijoiden ohjauksessa liittää arkisen taidetyön nuoren omaan henkilökohtaiseen prosessiin. Veeran Verstas tarjoaa resursseja nuorille, jolloin nuorilla on mahdollisuus toimia – taide liikuttaa nuorta toimimaan.

Näyttelyssä on esillä maalauksia ja myyttisiä käsitöitä. Avajaisissa esiintyy JuhoWho, Naj Mel, Rontti ja JSC.

 

 

Veeran Verstas on nuorille aikuisille suunnattu taiteiden, kädentaitojen ja itsetuntemuksen työpaja. Veeran Verstaalla sovelletaan luovia tekniikoita itsetuntemuksen ja tavoitetyöskentelyn välineenä. Työpajaa ylläpitää Veeran Verstas ry. Verstas on paikka, jossa voi tulla omaksi itseksi yhdessä verstaan muiden toimijoiden kanssa. Työpajalle voivat hakeutua koulun keskeyttäneet tai ilman opiskelu- tai työpaikkaa jääneet taiteista kiinnostuneet 18-29-vuotiaat nuoret aikuiset.

#veeranverstas

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s