Image

 

Eldorado
Eldorado

Ennen kuin ajatutat tulvan sisääsi, laita astia allesi ja laske suolasi. Eldorado Dance Institute tanssittaa tilaa Kulttuuribingolla syytäen vanhuutta ja nuoruutta, puhtautta ja likaa.

Kolmeviikkoinen käsittely pohjautuu varmuuteen ettei kaukokaipuu murskaa meitä koska vietämme useita tunteja päivässä paskaläävissä eri puolilla virtuaalista planeettaa. On tärkeää olla se jota ei ole pahiten kohdeltu. Käydä siellä missä on halvempaa ja tulla takaisin kovalle maalle, siinä on sitä kunnioitettavaa muumioitumista ja paikallisjuurellista paatosta. Venyttely on onnellista puuhaa. Tiedossa on että tämä maaliskuu on lumeton. Olet saattanut löytää rakkaan harrastuksesi, työn joka vie sinulta yön.

Sinun kapinallisuutesi, sinun rakastumisesi, sinun kotisi väärät värin koodit.

Eldorado Dance Institute tarkastelee tilan käsitettä. Sisäiseen puhtauteen saavutaan ulkoistamalla lika, määrittelemällä metsän roskaisuus. Suhde luodaan roiskimalla; puhtaita mainoksia likaisissa lakanoissa.

Kulttuuribingo on auki arkisin 12-18 Mäkelininkatu 29:ssä. Eldorado on esillä 19.3-4.4.2014. Jokaisena keskiviikkona sekä perjantaina tilassa esitetään tapahtuma klo 17.00.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s