Fine Line – Heidi Stålnacke

Image

Kulttuuribingo
11.12.2013-20.12.2013

Tervetuloa avajaisiin keskiviikkona 11.12. klo 18. Avajaisten livemusiikista vastaa Ultranoir (post-punk/noir-wave) ja levyjä soittavat DJ Gaylestat.

Heidi Stålnacke on oululaistunut, syntyjään rovaniemeläinen kuvataiteilija, jonka taiteelliseen tuotantoon kuuluu mm. maalauksia, veistoksia ja installaatioita. Stålnacke käyttää teoksissaan usein kierrätysmateriaaleja, monesti teokset syntyvät myös saatavilla olevien materiaalien inspiroimana. Stålnacken teokset peilaavat ihmisen suhdetta ympäristöönsä.

Fine Line -näyttelyn teoksissa liikutaan vihan ja rakkauden, joskus hyvin ohueksikin muodostuvalla, rajapinnalla. Näyttelykokonaisuuteen kuuluvia teoksia ollut aikaisemmin esillä mm. Stålnacken yksityisnäyttelyssä S-Galleriassa Helsingissä. Kulttuuribingon näyttelyssä on esillä myös teoskokonaisuuteen kiinteästi liittyvä Open the Door -installaatio, jossa yhdistyvät kuva- ja sanataide sekä meksikolaisen Whispers of Ghosts -artistin musiikki. Installaation visuaalinen puoli on Stålnacken kädenjälkeä ja tekstin teokseen on toteuttanut Tuomas Launonen. Installaatio on ollut aikaisemmin esillä Tähtitornin kellarissa Oulun taiteiden yönä 2013.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s